Tiimimme

Kari Koivisto.jpg

KARI KOIVISTO

Chief Executive Officer / Founder

 

Vihreiden teknologioiden puolestapuhuja, sarjayrittäjä ja it-nörtti.

Karilla on 20 vuoden kokemus palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä johtamisesta ICT-alalla. Hän on toiminut alan kansainvälisissä yrityksissä sekä startupeissa mm. yrittäjänä, konsulttina, palvelukehittäjänä, palvelujohtajana sekä CTO:na. Karin sydän sykkii vahvasti kiertotalouteen ja vihreän teknologian käytännön sovelluksiin.

Marko Niskanen.jpg

MARKO NISKANEN

Chief Operating Officer/Co-Founder

Green business developer henkeen ja vereen, it-nörtti ja aktiivinen veneilijä.

 

Markolla on ICT alalta ja yrittäjänä yli 25 vuoden kokemus tuotteiden -ja palveluiden kehittämisestä ja toimittamisesta. Viime vuodet ovat menneet green busineksen parissa kehitettäessä vähäpäästöisiä Green computing-palveluita Suomeen. 

Vapaa-ajalla Markon aika kuluu perheen kanssa ja pitkälti veneillessä. ”Se on toinen kotini”, hän sanoo.

Niina Ojala_edited_edited.jpg

NIINA OJALA

Chief Marketing Officer

Asiakaskokemuksen puolestapuhuja ja utelias, ikuinen opiskelija.

​Niinalla on lähes 20 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä. Kokemusta on kertynyt niin isoista kansainvälisistä, pk-yrityksistä kuin startupeistakin. Viimeiset vuodet hän on keskittynyt digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittämisen maailmaan. Kestävän kehityksen teemat ovat lähellä sydäntä.

 

Risto Pussinen.jpg

RISTO PUSSINEN

Sales Manager

Kestävän kehityksen, yritysvastuun ja kiertotalouden puolestapuhuja.

Ristolla on yli kuuden vuoden kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta ICT-alalta. Takataskussa on energia- ja ympäristötekniikan insinöörin paperit. Myynnissä Ristolle tärkeää on parhaan asiakaskokemuksen luominen ja ympäristöasioiden kehittäminen. ”Uudet innovaatiot ja digitaaliset alustat ovat avainasemassa uusien ympäristöllisten arvoketjujen muodostumisessa” hän toteaa.

Asmo Porma.jpg

ASMO PORMA

Senior Integration Specialist

IT-palveluiden kehittäjä ja energiaa säästävien ratkaisujen puolestapuhuja.

 

Asmolla on IT-alalla yli 25 vuoden kokemus. Internetin alkuvaiheita on kotimaassa oltu luomassa aivan ensimmäisten joukossa yrittäjänä javisionäärinä. ”Olen saanut olla mukana tekemässä isoja projekteja ja tuotteistaa palveluita, jotka ovat olleet aikaansa edellä ja käytössä todella pitkään. Mielestäni hankalatkin ongelmat on tehty ratkottaviksi."

 

Vapaa-aika kuluu perheen parissa, ja koirien kanssa sekä nuorten uintivalmennuksessa.

Pasi Salonen.jpg

PASI SALONEN

Junior Platform Specialist

Tiedonnälkäinen it-nörtti sisäisellä ropellihattu-integraatiolla.

Pasia kiehtovat uudet teknologiat ja niistä erityisesti sellaiset, joiden avulla voidaan helpottaa yksilöiden ja yhteiskunnan elämää. “Mielestäni on tärkeää kehittää ja tutkia asioita, jotka edistävät yhteisiä päämääriä meidän kaikkien hyvinvoinnin varmistamiseksi nyt ja tulevaisuudessa.” 

Jari Hirvonen.png

JARI HIRVONEN

Chief Financial Officer

Jarilla on yli 19 vuoden kokemus pk-yhtiöiden liiketoimintojen ja johtoryhmien tukemisesta.

 

Jarin osaamista on muun muassa liiketoimintaa tukevien lukujen tuottaminen, sekä ennusteiden ja mittareiden laadinta. Lisäksi hänellä on kokemusta erilaisista yritysjärjestelyistä, sekä toimimisesta ulkomailla sijaitsevien tytäryhtiöiden parissa.

 

Koulutukseltaan Jari on kauppatieteiden maisteri.

Hallituksemme

Marko Tulonen.jpg

MARKO TULONEN

Chairman of the Board

Kansainvälistyminen ja rahoitus

Markolla on yli 20 vuoden työkokemus startup- ja kasvuyritysten sijoittajana, mentorina ja neuvonantajana. Hänellä on vahva tausta kansainvälistymisessä, kaupallistamisesta  ja uusissa liiketoiminnoissa ohjelmisto-, digitaalisen median- ja teknologiayrityksissä, edustaen useita eri pääomasijoitusyhtiöitä.

toni_hannula_mv.jpg

TONI HANNULA

Board Advisor

Energiamurroksen edistäjä

Tonilla on kokemusta sähkönjakelusta ja sen kunnossapidosta sekä erilaisten palveluiden ja liiketoimintojen kehittämisestä ja johtamisesta teollisuudessa sekä energia-alalla. Hän on toiminut viime vuodet voimakkaasti muuttuvassa energiasektorissa erilaisten uusiutuvien ja hajautettujen energiaratkaisujen ja niiden digitaalisten sovellusten sekä palveluiden parissa.

Passi Pekka II.jpg

PEKKA PASSI

Member of the Board

Uuden kehittäjä ja kiertotalouteen uskova kassavirtamies

Pekka toimi 10 vuoden ajan strategiakonsulttina ennen siirtymistään luotsaamaan energiayhtiöitä. Rahoitusekonomina hän uskoo (positiivisen) kassavirran voimaan ja hallittuun riskinottoon. Energia-alan muutoksen keskellä hän näkee suuria kasvumahdollisuuksia kiertotalousratkaisuissa sekä aidosti päästöttömissä lämmöntuotantoteknologioissa.

Kumppanimme

Claire.jpg

CLAIRE DENOYELLE

Project Manager / Partner Qarnot

Claires role is to pilot and support all types of internal or external projects related to computing clients.
Hence, she’s also involved in Kuulea’s activities by assisting their development and ensuring the consistency between the two companies’ projects.
Claire is willing to use her experience in diverse technical projects management for a meaningful purpose : having a real impact on climate change by making Cloud Computing greener !

Pasi%20Elo_edited.jpg

PASI ELO

LVI-Kurikka Oy

Pasi toimii Pirkanmaan AutomaatioKeskus Melo Oy:n yrittäjänä ja toimitusjohtajana. 

 

Työssä Pasin päivät kuluvat myynnin parissa ja urakoita laskiessa.

"Olen mielelläni mukana hankkeissa, missä energiatehokkuutta parannetaan kiinteistöissä."