top of page

Kuulea HEATING

 

kiinteistöille

heating_kuvitus.jpg

Miten Kuulea HEATING -palvelu toimii?

Kuulea HEATING -palvelussa asiakkaan kiinteistöön asennetaan erikoisvalmisteiset, lämmittimiksi rakennetut palvelimet. Lämmittimen sydämenä sykkii palvelimet, joiden kapasiteettia myydään Kuulea COMPUTING -asiakkaillemme. Tietojen prosessoinnin sivutuotteena syntynyt hukkalämpö siirretään suoraan kiinteistön vesikiertoiseen lämpöverkkoon. Lämpö on hiilidioksidivapaata, koska se muodostuu jo kertaalleen käytetyn energian sivutuotteena. Paikallisesti tuotetusta, suoraan lämmittimestä lämmitysjärjestelmään syötetyn lämmön siirtämisestä ei aiheudu ylimääräistä hävikkiä tai kustannuksia.

Ekologinen ja taloudellinen lämmitysratkaisu

Kuulean ympäristöystävällisessä mallissa lämpö tuotetaan tiedon prosessoinnin sivutuotteena. Koska tuotetussa lämmössä käytetään jo kertaalleen hyödynnettyä sähköenergiaa, ratkaisumme luokitellaan hiilivapaaksi lämmitysmuodoksi. Kompensoimme myös lämmittimen valmistuksesta ja kuljetuksesta aiheutuneet hiilidioksidipäästöt istuttamalla puita Suomeen. Lämmitysratkaisun hiilijalanjälki on nolla ja sitä käyttävällä kiinteistöllä on mahdollisuus saavuttaa parempi E-luku.

Kenelle Kuulea HEATING -palvelu sopii?

Kuulea tarjoaa yksittäisille yrityksille ja taloyhtiöille vihreämmän tavan tuottaa lämpöä. Pystymme tuottamaan lämpöä ainutkertaisella ratkaisullamme paikallisesti suoraan lämmittimestä asiakkaan lämpöverkkoon. Näin energiaa ei kulu hukkaan, eikä lämmön siirtämisestä synny ylimääräistä hävikkiä tai kustannuksia. Lämmitininnovaatiollamme voidaan täydentää lähes mitä tahansa nykyistä lämmitysmuotoa.

 

Suunnittelemme lämmityksen kokonaisratkaisuna. Palvelumme on mahdollista toteuttaa lämmityksen hybridiratkaisuna ja integroida osaksi vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Älyratkaisumme pystyy ohjaamaan useampaa eri lämmönlähdettä ja tuottamaan lämpöä siten, että se on asiakkaan kannalta järkevintä.

 

Kuulea HEATING -palvelun avulla tuotettu lämpö on parhaimmillaan paikoissa, joissa lämpöä tarvitaan tasaisesti ympäri vuoden. Erinomaisia kohteita ovat esimerkiksi hotellit, kylpylät, kauppakeskukset, uimahallit ja suuret taloyhtiöt.

Tekniset ominaisuudet

Kuulea HEATING voidaan kytkeä lähes mihin tahansa vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, kun kiertoveden lämmöntarve pysyy alle 65 celsiusasteessa. Lämmitysratkaisumme erinomaisuus perustuu sen skaalautuvuuteen aina 16 kilowatin aloitustehosta useiden satojen kilowattien tehoon.

 

Käytämme palvelussamme kumppanimme Qarnot Computing -teknologiaa. Lämmittiminä toimivat palvelimemme voidaan sijoittaa tavalliseen kiinteistöön, sillä ne eivät tarvitse raskasta vartiointia tai järeitä sammutusjärjestelmiä. Palvelimilla ei säilytetä tietoa, vaan tieto on hajautettu useille eri palvelimille.

Palvelumme käyttö edellyttää kuituyhteyden saatavuutta kiinteistöön, parikaapelointia lämmönjakamoon ja lämmitystarpeita vastaavaa sähkönsyöttöä.

Palvelun hinnoittelu

Kuulea HEATING -palvelumme kustannusrakenne on selkeä. Asiakas investoi ainoastaan lämmityslaitteisiin. Palvelumallimme mukaisesti kompensoimme niiden käytöstä syntyvän sähkönkulutuksen. Lämmityslaitteen tuottamasta lämmöstä ei veloiteta mitään.

 

Vastaamme palvelussa laitteiden toimivuudesta, ylläpidosta ja lämmöntuotosta koko sopimuskauden ajan. Innovatiivisen ja kilpailukykyisen konseptimme ansiosta asiakas suojautuu koko sopimuskautensa ajan energiahintojen vaihteluilta.

 

Kuulea HEATING -asiakas voi oman kiinteistön lämmittämisen lisäksi halutessaan hyödyntää lämpöä myös esimerkiksi myymällä sitä paikalliseen kaukolämpöverkkoon tai varaamalla sitä maalämpöjärjestelmän lämpökaivoihin seuraavaa lämmityskautta varten. 

Kiinnostuitko?
Kysy meiltä lisää.

bottom of page