Trees

TIIMIMME

Koivisto_edited.jpg

KARI KOIVISTO

Founder / CEO

Vihreiden teknologioiden puolestapuhuja, sarjayrittäjä ja it-nörtti.

Karilla on 20 vuoden kokemus palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä johtamisesta ICT-alalla. Hän on toiminut alan kansainvälisissä yrityksissä sekä startupeissa mm. yrittäjänä, konsulttina, palvelukehittäjänä, palvelujohtajana sekä CTO:na. Karin sydän sykkii vahvasti kiertotalouteen ja vihreän teknologian käytännön sovelluksiin.

Niskanen2_edited.jpg

MARKO NISKANEN

Co-founder / COO

Green business developer henkeen ja vereen, it-nörtti ja aktiivinen veneilijä.

 

Markolla on ICT alalta ja yrittäjänä yli 25 vuoden kokemus tuotteiden -ja palveluiden kehittämisestä ja toimittamisesta. Viime vuodet ovat menneet green busineksen parissa kehitettäessä vähäpäästöisiä Green computing-palveluita Suomeen. 

Vapaa-ajalla Markon aika kuluu perheen kanssa ja pitkälti veneillessä. ”Se on toinen kotini”, hän sanoo. 

Nimetön suunn.malli.png

RISTO PUSSINEN

Sales Manager

Kestävän kehityksen, yritysvastuun ja kiertotalouden puolestapuhuja.

Ristolla on yli kuuden vuoden kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta ICT-alalta. Takataskussa on energia- ja ympäristötekniikan insinöörin paperit. Myynnissä Ristolle tärkeää on parhaan asiakaskokemuksen luominen ja ympäristöasioiden kehittäminen. ”Uudet innovaatiot ja digitaaliset alustat ovat avainasemassa uusien ympäristöllisten arvoketjujen muodostumisessa” hän toteaa.

 

Vapaa-ajalla Risto fanittaa intohimoisesti jalkapalloa ja erityisesti Chelsea FC:a.

Niina.png

NIINA OJALA

Chief Marketing Officer

Asiakaskokemuksen puolestapuhuja ja utelias, ikuinen opiskelija.

​Niinalla on lähes 20 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä. Kokemusta on kertynyt niin isoista kansainvälisistä, pk-yrityksistä kuin startupeistakin. Viimeiset vuodet hän on keskittynyt digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittämisen maailmaan. Kestävän kehityksen teemat ovat lähellä sydäntä.

 

Vapaa-aika kuluu perheen kanssa aktiivisesti touhaten sekä metsäpoluilla juoksennellen.

Villen%2520kuva_edited_edited.jpg

VILLE TANSKANEN

Junior Integration Specialist

Vihreällä energialla kohti parempaa tulevaisuutta, it-nörtti palosammuttimen kokoisesta lähtien ja melkoinen pelihirmu.

Ville löytyy yleensä jostain tietokonekasan alta painimasta jonkun softaan liittyvän bugin parissa. Hän työskentelee mielellään myöskin erilaisten graafisten työohjelmien kanssa.

Vapaalla hänet voi löytää lämpimään vilttiin kääriytyneenä hörppimästä kaakaota ja lukemassa jotain fantasiakirjallisuuteen liittyvää eeposta, tai verkkopelaamassa kaverien kesken.

Pasi_Salonen_edited.jpg

PASI SALONEN

Junior Platform Specialist

Tiedonnälkäinen it-nörtti sisäisellä ropellihattu-integraatiolla. Koodiviidakon lisäksi tykkää käydä etsimässä uusia ideoita ja innostusta oikeasta luonnosta pyörän, ongen tai makkaratikun avulla.  

Pasia kiehtovat uudet teknologiat ja niistä erityisesti sellaiset, joiden avulla voidaan helpottaa yksilöiden ja yhteiskunnan elämää. “Mielestäni on tärkeää kehittää ja tutkia asioita, jotka edistävät yhteisiä päämääriä meidän kaikkien hyvinvoinnin varmistamiseksi nyt ja tulevaisuudessa.” 

Tulonen.png

MARKO TULONEN

Chairman of the board

Kansainvälistyminen ja rahoitus

Markolla on yli 20 vuoden työkokemus startup- ja kasvuyritysten sijoittajana, mentorina ja neuvonantajana. Hänellä on vahva tausta kansainvälistymisessä, kaupallistamisesta  ja uusissa liiketoiminnoissa ohjelmisto-, digitaalisen median- ja teknologiayrityksissä, edustaen useita eri pääomasijoitusyhtiöitä. 

toni_hannula_mv.jpg

TONI HANNULA

Member of the board

Energiamurroksen edistäjä, puuhamies ja futisvalmentaja

Tonilla on kokemusta sähkönjakelusta ja sen kunnossapidosta sekä erilaisten palveluiden ja liiketoimintojen kehittämisestä ja johtamisesta teollisuudessa sekä energia-alalla. Hän on toiminut viime vuodet voimakkaasti muuttuvassa energiasektorissa erilaisten uusiutuvien ja hajautettujen energiaratkaisujen ja niiden digitaalisten sovellusten sekä palveluiden parissa.

Toni toimii vapaa-aikana nuorten tyttöjen jalkapallojoukkueen valmennustiimissä. "Nuorissa on tulevaisuutemme" kuuluukin Tonin perusajatuksiin. 

Passi%252520Pekka%252520l_edited_edited_

PEKKA PASSI

Member of the board

Uuden kehittäjä ja kiertotalouteen uskova kassavirtamies

Pekka toimi 10 vuoden ajan strategiakonsulttina ennen siirtymistään luotsaamaan energiayhtiöitä. Rahoitusekonomina hän uskoo (positiivisen) kassavirran voimaan ja hallittuun riskinottoon. Energia-alan muutoksen keskellä hän näkee suuria kasvumahdollisuuksia kiertotalousratkaisuissa sekä aidosti päästöttömissä lämmöntuotantoteknologioissa.

Claire.jpg

CLAIRE DENOYELLE

Project Manager / Partner (Qarnot)

Claires role is to pilot and support all types of internal or external projects related to computing clients.
Hence, she’s also involved in Kuulea’s activities by assisting their development and ensuring the consistency between the two companies’ projects.
Claire is willing to use her experience in diverse technical projects management for a meaningful purpose : having a real impact on climate change by making Cloud Computing greener !

Guille.jpg

GUILLAUME LESCURE

Lead of partnerships / Partner (Qarnot)

Guillaumes role is to engage partners and set-up business partnerships.
With Kuulea, Guillaume makes sure that his teammates get all the support needed to extend Qarnot's infrastructure and to develop Qarnot's Computing activities in the Nordics.
Before joining Qarnot, Guillaume was an innovation consultant for 5 years and then spent 6 years at Microsoft as an engineering Program Manager.
He grew there a solid market and technical expertise around Cloud Computing industry, and also learnt a lot on the power of partnerships!
Guillaume nowadays is committed to making Cloud Computing dramatically more sustainable.

 

Pasi%20Elo_edited.jpg

PASI ELO

CEO / Partner (Pirkanmaan Automaatiokeskus Melo)

Pasi toimii Pirkanmaan AutomaatioKeskus Melo Oy:n yrittäjänä ja toimitusjohtajana. 

 

Työssä Pasin päivät kuluvat myynnin parissa ja urakoita laskiessa.

"Olen mielelläni mukana hankkeissa, missä energiatehokkuutta parannetaan kiinteistöissä."

 

Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, laskettelu ja matkailu.