top of page
  • Writer's pictureKuulea

Meet Kuulea Team - Uusien asioiden oppinen kiehtoo niin työssä kuin vapaa-ajalla

Päivitetty: 8. heinäk. 2022


Kuka olet?


Olen Pussisen Risto ja toimin myyntipäällikkönä Kuulealla. Alun perin olen kotoisin Joensuusta. Nykyisin asumme kihlattuni kanssa Lahdessa, jonne muutimme opiskelujen perässä noin kuusi vuotta sitten.


Työtehtäviini Kuulealla kuuluu sekä Computing -pilvipalvelun että Heating -lämmityspalvelun myynti, eli käytännössä koko firman tuotepaletti.


Mitä olet tehnyt aiemmin?


Työtaustani on pääsääntöisesti ICT-alan eri tehtävistä, josta pääosa kokemuksesta on kertynyt myynnistä ja asiakaspalvelusta sekä back office -tehtävistä lähes 8 vuoden ajalta.


Opiskelin aluksi kauppatieteitä Joensuun yliopistossa, mutta päädyin vaihtamaan yliopisto-opinnot ammattikorkeakouluun, jossa lähdin opiskelemaan energia– ja ympäristötekniikan insinööriksi.


Miksi töihin Kuulealle?


Minua on aina kiinnostanut kaikki uusi tekniikka, ja koulun loppuvaiheessa keskityn yritysvastuun tutkimiseen. Omat kiinnostuksen kohteeni (energiatehokkuus, kiertotalous, suurteholaskenta ja yritysvastuu) yhdistyivät Kuuleassa mielenkiintoisella tavalla. Oli mielenkiintoista hypätä greentech-alan startupiin ja on ollut opettavaista työskennellä kasvuyrityksessä alusta asti.


Missä olet parhaimmillasi?


Haluan auttaa asiakkaita löytämään ongelmiinsa ratkaisun, joten parhaimmillani olen ratkaisumyynnissä. Tässä auttaa uusien asioiden nopea oppiminen sekä kokonaisuuksien hallinta.


Mistä nautit työssäsi?


Myyntityö on siitä mukavaa, että saan olla mukana monenlaisissa eri projekteissa. Tämä sopii minulle hyvin, koska tuppaan kyllästymään yksitoikkoisiin työtehtäviin. Parasta on, kun saan oppia uutta oman alan asiantuntijoilta ja löytää yhdessä uusia innovatiivisia ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Esimerkiksi elokuvien ja sarjojen suurkuluttajana, on ollut siistiä seurata prosessia, kuinka Kuulean pilvipalvelua käytetään elokuvien erikoistehosteiden tekemisessä.


Mikä innostaa vapaa-ajalla?


Urheilen monipuolisesti ja olen muun muassa juuri aloittanut golfin harrastuksen. Kesä meneekin harjoitellessa uutta lajia, sekä välillä kuntosalilla tai tenniskentällä käyden.

Olen myös seurannut aktiivisesti jalkapalloa jo noin viidentoista vuoden ajan ja kannatan Englannin Valioliigassa pelaavaa Chelsea-jalkapallojoukkuetta.


166 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page